Sebamed Liquid Wash 200ml Υγρό Για Πρόσωπο Και Σώμα

Σε απόθεμα
SKU
11304
9,20 € 11,60 €
SEBAMED ρΗ 5.5 Liquid Wash (για πρόσωπο και σώμα).

Η σύνθεσή του είναι 100% χωρίς σαπούνι και αλκαλικά. Περιέχει ήπιες επιφανειοδραστικές καθαριστικές ουσίες οι οποίες καθαρίζουν βαθιά τους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς, ενώ επιτρέπει στους πόρους να αναπνέουν. Είναι ιδανικό για την ευαίσθητη αλλά και την υγιή επιδερμίδα, διατηρώντας την υδρολιπιδική ισορροπία σε ρΗ 5.5 Ελέγχει και μειώνει την ανάπτυξη των βακτηριδίων της ακμής.

Για τον καθαρισμό του προσώπου αρκεί μια ελάχιστη ποσότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό όλου του σώματος εμποδίζοντας την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων και ασκώντας φυσική αποσμητική δράση. Δεν περιέχει τα βλαβερά Nitrosamines & Dioxide of Formaldehyde.

Βρέξτε το δέρμα και απλώστε με το χέρι τρίβοντας για να σχηματιστεί αφρός. Επιφανειοδραστικά καθαριστικά 4ης γενιάς. Φροντίδα με: Βιταμίνες Β6, Ε & Βιοτίνη, Αλλαντοίνη, Αμινοξέα, Pentavitine. Κατάλληλο επίσης στις θεραπείες με ρετινοειδή και τη δερματίτιδα εξ επαφής.

200ml